С предпролетно настроение и трепетно очакване за пристигането на най-любимия, най-вдъхновяващ, най-зареждащ и най-позитивен сезон, група ученици от нашето училище декорираха перголата на една от най-емблематичните за града ни забележителности Голямата чешма с пъстри балони във формата на пролетни цветя. Това донесе безброй много усмивки не само на малките творци, но и на всички случайни минувачи, които веднага понечваха да си направят нестандартни селфита до новоаранжирания символ на Самоков.
Инициативата не е новост за учениците ни, защото по подобен начин посрещнаха пролетта точно преди година, украсявайки буквеното лого на града, намиращо се в Туристическата градина. Подобни начинания имат за основна цел да събудят надеждата, да предизвикат позитивни емоции, усмивки и добро настроение на хората в така забързаното и често сиво и монотонно ежедневие. Разбира се, първите, които имат честта да си направят оригинални снимки и да се радват на творенията си винаги са самите творци, чиято креативност често бива възнаграждавана с възхитата на минаващите наблизо хора и с благодарността на онези, които имат душата да вникнат в силата на инициативата.
Да бъде цветна и позитивна настъпващата скоро пролет, да донесе радости, усмивки, пълнота, нови начала, сбъднатост, удовлетвореност и най-вече здраве и красиви моменти, окъпани в слънчеви лъчи!

Снимки: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2728689153824309&id=195430983816818